26 Nisan 2024, Cuma

Yön.Krl.Bşk.Mustafa Kemal Sözen'in Kurban Bayramı Mesajı

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramların dayanışma ve yardımlaşma duygularıyla anlam kazandığını ifade ederken, tüm insanlar için yeryüzünde kardeşliğin ve huzurun hâkim olmasını diledi.

Sözen mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bayramlar olanın olmayanla dayanışma ve paylaşma içerisine girdiği, birlik ve beraberlik günüdür. Bu güzel günlerin asıl anlamı küslüklerin son bulması, kardeşlik duygularıyla birbirimize daha sıkı ve daha çok sarılmamızdır. Bayramlar bize hayatın sevgi ve dostluğu en açık şekilde hatırlatmasıdır. Mübarek Kurban Bayramı bu güzel duyguları içselleştirebilmemiz için en güzel vesiledir.

Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Kurban Bayramı’nın Türk iş dünyasına, büyük Milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa ve üyelerimize mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.