Anasayfa
18 Nisan 2024, Perşembe
English (UK)

Yön.Krl.Bşk.Mustafa Kemal Sözen'in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bağımsızlık yolunda tek yürek olan milletimizin 30 Ağustos 1922’de yazdığı şanlı destanın asla unutulmayacağını söyledi.

 

Sözen mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

“Bağımsızlık yolunda tek yürek olan milletimizin 30 Ağustos 1922’de yazdığı şanlı destan asla unutulmayacaktır.30 Ağustos Zaferi birlik ve beraberliğimizin en güzel resmidir. İlelebet bağımsız yaşayacağımızın tüm dünyaya ilanıdır diyen Sözen; Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 95. yılını kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu zafer Anadolu insanının kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle, topyekûn verdiği onurlu bir mücadelenin eseridir. Yurtta ve dünyada daima barıştan yana olan yüce milletimiz, bağımsızlığına ve vatanına göz dikildiğinde, savaş meydanında ne büyük bir mücadele verebileceğini dosta düşmana defalarca göstermiştir.

 

Bu vesile ile başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz. Tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun ”dedi.