Anasayfa
20 Nisan 2024, Cumartesi
English (UK)

Yön.Krl.Bşk.Mustafa Kemal Sözen'in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94.yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen; ”Bugün tarihte eşine az rastlanır bir zaferin ve imkânsız gibi görünen bir mücadelenin milletimize armağan edilişinin günüdür ”dedi.

 

Sözen mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

Cumhuriyet, milletimizin bütünüyle gerçekleştirilmiş azmiyle ve büyük bir iman gücüyle gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin eseridir. Cumhuriyet’in vatan için siper edilmiş göğüslerin, kadınıyla erkeğiyle, çocuğuyla birleşmiş yüreklerin ve bağımsızlık yolunda kenetlenmiş ellerin tarihi olduğunu vurgulayan Sözen Cumhuriyet, Türk milletinin her ferdinin büyük bir iman gücü ile mücadele ederek kazandığı bağımsızlık ve özgürlük zaferidir. Milletimizin canı pahasına, büyük fedakârlıklarla kurduğu cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmak hepimizin en önemli sorumluluğudur. 

 

Bu duygu ve düşüncelerle başta bizi aydınlık geleceğimize taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarına, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum. Tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.