Anasayfa
27 Nisan 2024, Cumartesi
English (UK)

Yön.Krl.Bşk. Mustafa Kemal Sözen'in 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yön.Krl.Bşk. Mustafa Kemal Sözen 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle yayımladığı mesajda;

24 Kasım Öğretmenler Günü, öğretmenlerimize duyduğumuz minnet, şükran duygularını ve bu mesleğin temsil ettiği kıymet biçilmez fedakârlığı dile getirme fırsatı verirken, bırakmış oldukları değerli mirası geliştirerek, sürdürmek Türk iş dünyası adına başlıca görevimizdir.

Çocuklarımızı sadece öğretim alanında değil eğitim alanında da geliştiren ve onları iyiye, faydalıya ve doğruya yönlendiren öğretmenlerimizin milletimizin gönlünde apayrı bir yeri vardır. Yaptığı işin özü insan yetiştirmek olan öğretmenlerimizin etkisi, sadece okul avlusundan ibaret olmayıp toplumun her katmanına ulaşmıştır. Bu nedenle öğretmenlerimizin, insanımızın gönlünde müstesna bir makamı vardır.

Bu duygular içerisinde başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler” gününü tebrik eder, başarılı ve huzur dolu meslek hayatı temenni ederim.