19 Nisan 2024, Cuma

Yön.Krl.Bşk. Mustafa Kemal Sözen Büyük Önder’i bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz”

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yön.Krl.Bşk. Mustafa Kemal Sözen Atatürk’ün vefatının 79. yıldönümü münasebetiyle yayımladığı mesajda;

Kurtuluş Savaşı'nın önderi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, dünyaya örnek olan büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 79. yılında saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Bize bıraktığı Cumhuriyeti, ilke ve hedefleri doğrultusunda güçlü kılmak ve Türkiye’yi daha ileri seviyelere ulaştırmak  için çabamız Türk iş dünyası adına hızla devam edecektir.

Çok çalışarak onun bize bıraktığı emanetlere sahip çıkacak, tarihimize layık olacağız. Bu bizim, vatanları için canlarını feda eden tüm şehitlerimize namus ve can borcumuzdur. Bunun için gerekli gücümüz de, aklımız da mevcut. Yeter ki birlik ve beraberliğimize her zaman sahip çıkalım diyen Sözen; Bu düşüncelerle bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyorum.