20 Nisan 2024, Cumartesi

Yön.Krl.Bşk Mustafa Kemal Sözen; Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Aramızdan Ayrılışının 83.Yıldönümünde Şükranla Anıyoruz.

Aramızdan ayrılışının 83. Yıldönümünde Kurtuluş Savaşımızın Kahraman Önderi, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü şükranla anıyoruz.

10 Kasım tarihi, Türk milleti için büyük kurtarıcısının anma günü olduğu kadar, aynı zamanda sahip olduklarımızın değerini bilme ve onun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığına saygı gösterme günüdür. Bizler bu büyük hüzünle birlikte, kurdukları ülkenin kalkınması için çalışmanın huzuru içerisindeyiz.

Bu duygularla büyük komutan, devlet adamı, dünya milletlerinin saygı duyduğu eşsiz lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyor, rahmet diliyor, şükranlarımızı sunuyoruz.

Mustafa Kemal Sözen

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası