Anasayfa
25 Nisan 2024, Perşembe
English (UK)

Yön.Krl.Bşk Mustafa Kemal Sözen "2018 yılının iz bırakan, kendini güzellikleriyle, sevinçleriyle hatırlatan bir yıl olmasını temenni ederim."

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen yeni yıl dolaysıyla bir mesaj yayınladı. Sözen mesajında "2018 yılının iz bırakan, kendini güzellikleriyle, sevinçleriyle hatırlatan bir yıl olmasını temenni ederim" ifadesini kullandı.

 

Sözen mesajını şu ifadelerle sürdürdü; "Öncelikle 2018 yılının ilçemize, ülkemize ve tüm dünya halklarına daha fazla sevgi, daha fazla barış ve refah getirmesini temenni ediyorum. Fert ve millet olarak 2018 yılından beklentimiz, kardeşliğimizi yücelterek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek ülkemizi dünyanın güçlü ve itibarlı bir ülkesi haline getirmek ve çağdaş dünyayla bütünleşme yolunda emin adımlarla ilerlemek ortak hedefimizdir” dedi.

 

Türkiye'nin büyük hedefleri olduğuna vurgu yapan Sözen "İş dünyası olarak, ülkemizin refah ve zenginlik seviyesini artırmak, herkese iş ve aş imkânı yaratmak istiyoruz.2018 sevinçlerin, güzelliklerin ve büyüyen Türkiye’nin yılı olsun diyen Başkan Sözen, bu duygu ve düşüncelerle 2018 yılının üyelerimize, aziz milletimize, tüm insanlığa huzur getirmesi, sevginin hiç eksik olmaması, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olmasını diliyorum dedi.”