Anasayfa
20 Nisan 2024, Cumartesi
English (UK)

Yön.Krl.Başkanımız Mustafa K. Sözen; "Türkiye Cumhuriyeti’nin medeniyetler yarışında hızla yol almasını, gençlerimizin ve genç fikirlerin sağlayacağını ifade etti. "

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, Türkiye Cumhuriyeti'nin medeniyetler yarışında hızla yol almasını, gençlerimizin ve genç fikirlerin sağlayacağını ifade etti. Karapınar TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, mesajında şu ifadelere yer verdi: “19 Mayıs 1919'da Samsun'a atılan adım; aziz milletimizin bağımsızlığından hiçbir şart ve koşulda vazgeçmeyeceğini bütün dünyaya bildirdiği Kurtuluş Savaşımızın ilk adımıdır.

Bu topraklar, birbirine sarılan, biri olmadan öbürünün de olamayacağını bilen tertemiz ve yürekli insanların ülkesidir. Acıda bir olan, beraber olan insanların memleketidir. Bu büyük destanı, Türkiye’nin inanılmaz başarı hikâyesini devam ettirecek olan dinamik, Gazi Mustafa Kemal’in de ifade ettiği gibi gençlerimizdir. Onların gözlerindeki ışık, içlerindeki araştırmacı, girişimci ruh bu ülkeyi muasır medeniyetler seviyesinin en ileri noktasına ulaştıracaktır. Tarihimizin bu anlamlı gününün yıldönümünde, Türk iş dünyası adına, gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının kutlu olmasını diliyor, gazilerimizi ve şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. “dedi.