Anasayfa
19 Nisan 2024, Cuma
English (UK)

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen'in Kadir Gecesi Mesajı

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Sözen mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı gece olan Mübarek Kadir Gecesi’nin bin aydan daha hayırlı olarak kabul edildiğine işaret ederek, Kadir Gecesi, Müslümanların Yüce Yaradan’ı daha fazla anması ve bağışlanma dilemesi gereken, bütün rahmet ve bereket kapılarının açıldığı çok özel bir gecedir. Kalplerimizin aydınlanması için en güzel fırsattır” diye konuştu.

“Bu gece, hepimizin rahmete berekete, bağışlanmaya ve olgunluğa ulaşabilmesi için çok önemli bir fırsattır. İslam âleminin bol bol ibadet edip, dualarla geçirmesi tavsiye edilen Kadir Gecesi, inşallah Rabbimizin, inananların yüreğindeki güzel dilekleri kabul etmesine vesile olacaktır.

Bu vesile ile başta Müslüman kardeşlerimiz olmak üzere, üyelerimizin ve bütün insanların feraha ulaşması, barış ve kardeşliğin kalıcı olması, açlık ve sefaletin yaşandığı yerlerde, daha aydınlık refah dolu bir geleceğin hâkim olması dileğiyle Kadir Gecesi’nin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.