Anasayfa
23 Nisan 2024, Salı
English (UK)

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen "Öğretmenlerimiz millet ve toplum olarak yarınlarımızın inşasında en önemli paya sahiptirler."

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Hiç kuşku yok ki öğretmenlerimiz, millet ve toplum olarak yarınlarımızın, geleceğimizin inşasında, şekillendirilmesinde en önemli paya sahiptirler dedi.

Sözen mesajında şu ifadelere yer verdi;

Öncelikle Öğretmenliğin fedakârlık isteyen bir meslek olduğunun altını çizen Sözen, “Çocuklarımızın başarılarında büyük payları bulunan, bütün eğitimcilerimize, öğretmenlerimize şükran ve minnet duyuyoruz” dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü, öğretmenlerimize duyduğumuz minnet, şükran duygularını ve bu mesleğin temsil ettiği kıymet biçilmez fedakârlığı dile getirme fırsatı verirken, bırakmış oldukları değerli mirası geliştirerek, sürdürmek Türk iş dünyası adına başlıca görevimizdir. Unutmayalım ki, öğretmenlerimize verdiğimiz değer, bizim kendimize ve ülkemize biçtiğimiz değerdir. İyi yetişmiş donanımlı öğretmenlerin yetiştireceği yeni nesiller, toplumu medeniyet yarışında en ileri götürecek gücümüzdür.

Bu duygular içerisinde başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler” gününü tebrik eder, başarılı ve huzur dolu meslek hayatı temenni ederim.