26 Nisan 2024, Cuma

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen; Miraç Kandilinin bütün insanlığa ve İslam Alemi'ne kardeşlik, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen Miraç Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda;

“Kandiller, insan gönlünün aydınlandığı, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, barışın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı nadide gecelerdir. Bu mübarek zaman dilimini fırsat bilerek, yüce dinimizin bizden istediği, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle üyelerimizin, hemşerilerimizin ve Türk iş dünyasının Miraç Kandilini tebrik ediyor, bütün insanlığın ve İslam Alemi’nin kardeşlik, barış ve huzur içinde olmasını diliyorum. “dedi.