24 Nisan 2024, Çarşamba

TOBB KARAPINAR GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ

TOBB Karapınar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10:00-16:00 saatleri arasında eş zamanlı olarak Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimci Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçmen listeleri, İcra Komitesi Üyeliği kontenjan dağılımları ve seçime ilişkin bilgiler ekte yer almaktadır.

İcra Komitesi Üyeliği adaylık başvuruları, 12 Şubat 2019 Salı gününden itibaren 22 Şubat 2019 Cuma gününe kadar bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden adli sicil belgesi ile birlikte Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası’na yapılacaktır.

İcra Komitesine aday olabilme şartlarını taşıyan üyelere ilişkin liste, 25 Şubat 2019 Pazartesi mesai başlangıç saatinden itibaren Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında bulunan ilan yerine asılarak ve Odamız web sitesinden yayınlanmak suretiyle duyurulacaktır.

KARAPINAR TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI

TOBB Karapınar GGK İcra Komitesi Seçimleri Bilgi Notu ve Seçmen Listesi İçin Tıklayınız.