Anasayfa
19 Nisan 2024, Cuma
English (UK)

TOBB Başkan Yardımcısı Selçuk Öztürk'ten Katso'ya Ziyaret.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk oda ve borsa temasları kapsamında Karapınar Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ni temsilen, Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Selçuk Öztürk TOBB Yönetimi olarak tüm oda ve borsalarımızla istişarelerde bulunarak talep ve önerilerini dinleyerek verdikleri hizmetin kalitesini artırmaya çalışıyoruz. TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız M. Rifat  Hisarcıklıoğlu da odalar ve borsaların birlik ve beraberliğine hassasiyetle önem vermektedir. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde oda ve borsalarımızın görüş ve önerilerini dinleyerek hizmet üretme noktasında oda ve borsalarımıza destek oluyoruz dedi. Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışma ve faaliyetleri Karapınar’ın mevcut sosyo- ekonomik durumu, Oda üyelerinin yaşadığı finansman sorunları hakkında bilgiler vererek, TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu'na Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası’nın ve İlçemiz adına yapılacak çalışmalarla ilgili öneri ve isteklerini iletti. Karapınar Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşen görüşmenin ardından TOBB Başkan Yardımcısı Selçuk Öztürk,Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Organize Sanayi Bölgesinde yapımı devam eden Karapınar “EKOGEM” projesi inşaatında incelemelerde bulunuldu.

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen ve Yönetim Kurulu Üyeleri , TOBB Başkan Yardımcısı Selçuk Öztürk’e ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Odamıza verdikleri destekten dolayı TOBB Yönetimine teşekkür ettiler.