Anasayfa
25 Nisan 2024, Perşembe
English (UK)

KOBİ Kampüs

Elektronik ortamda düzenlenen eğitim programlarından KOBİ’lerin yararlanabilmesi için KOSGEB, e-eğitim altyapısını tamamlamış ve eğitimler “KOBİ Kampüs” adı altında ücretsiz olarak hizmete açılmıştır.

http://kobikampus.kosgeb.gov.tr  adresinden ulaşılabilen portal aracılığıyla; İnovatif Düşünme ve Yenilikçilik, Pazarlama Stratejisi, Müşteri Odaklı İlişkiler, Problem Çözme Becerisi, Proje Yönetimi, Temel Finans ve Finansın Yönetimi, İş Hukuku konularını da kapsayan 15 farklı eğitim kademeli bir şekilde on-line olarak KOBİ’lere sunulmuştur. Hizmetten KOSGEB Veri tabanına kayıtlı, güncel beyannamesi onaylanmış 100 bin KOBİ ve çalışanları KOBİ Bilgi Sistemi üzerinden faydalanabilecektir.

Böylece, KOBİ’lerin; bilgi ve beceri düzeylerinin, verimliliklerinin ve dolayısıyla rekabet gücünün arttırılması amacıyla düzenlenen eğitim programları elektronik ortama taşınarak, zaman ve mekân sınırı olmadan daha fazla KOBİ’nin eğitim hizmetlerinden yararlanması sağlanmış olacaktır. Detaylı bilgiye  KOSGEB Konya Hizmet Merkez Müdürlüğü’nden (345 06 03) ulaşabilirsiniz.