Anasayfa
18 Nisan 2024, Perşembe
English (UK)

KATSO FUAR ORGANİZASYONLARI “KAPI-PENCERE-CAM FUARI

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri Avrasya’nın en büyük buluşması İstanbul Kapı-Pencere-Cam Fuarına katıldılar. Bu yıl 16.’sı düzenlenen fuarda Karapınar ’lı firmalar, sektörün profesyonelleriyle bir araya gelerek bilgi alış verişinde bulundular.

Fuarın başlıca ürün grupları olan, Pencere, Panjur, Cephe ve Profil,  Üretim Makineleri, Aksesuar, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler- Kapı, Kepenk, Kilit, Alarm ve Güvenlik, Panel, Pano, Bölme Sistem ve Aksesuarları- Cam Ürünleri, Uygulamaları, Üretim İşleme Teknolojileri ve Makineleri, Tamamlayıcı Ürün ve Kimyasalları hakkında üyelerimiz detaylı bilgi edinip, ürünleri yakından görme imkanı buldu.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen yaptığı açıklamada; “Üyelerimizden gelen fuar ziyareti talepleri doğrultusunda bu yıl fuar organizasyonları artırmış bulunmaktayız.  Bu ziyaretler, Karapınar’ lı firmalara sektördeki yenilikleri görme fırsatı sunmakla beraber, sektöre girmeyi düşünen girişimciler içinde çeşitli alternatifler sağlamaktadır. Düzenlemiş olduğumuz fuar organizasyonlarına üyelerimizin ilgi göstermesi bizleri son derece memnun etmektedir.  Karapınar İş dünyasının gelişimi için fuar ziyaretlerimiz devam edecektir.” Dedi.

 Bir Sonraki Fuar Ziyaretimiz;

19 Mart Cumartesi Günü İstanbul Güneş Enerjisi (Yenilenebilir Enerji) Sistemleri, Elektrik-Elektronik Sistemleri, Taşıma-İstifleme ve Hidrolik Akışkan Gücü Teknolojileri Fuarıdır. Katılmak isteyen üyelerimizin 03327551276 nolu telefondan isimlerini bildirmeleri rica olunur.