Anasayfa
26 Nisan 2024, Cuma
English (UK)

KATSO FUAR ORGANİZASYONLARI

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası, 2016 Yılı Fuar Organizasyonları kapsamında yaklaşık 250 üyesini farklı alanlarda 5 ayrı fuara katılmalarını sağladı.

Fuar ziyaretleri ile sektörlerindeki yenilikleri yakından gören üyeler, uluslarası faaliyet gösteren firmalarla ikili görüşmeler yaparak bilgi alış-verişinde bulundular. Bayilik ve iş bağlantıları arayan yeni girişimciler ise yeni alternatifleri değerlendirdiler.

Oda Üyeleri; 13 Şubat WIN İstanbul Metal Working  21.Makine İmalatı ve Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, 24 Şubat UNİCERA 2016 İstanbul  28.Uluslararası Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı, 26 Şubat MODEKO 2016   27.İzmir Mobilya Fuarı, 10 Mart İSTANBUL Kapı-Pencere-Cam Fuarı, 19 Mart İstanbul WIN Electrotech 17.Enerji, Elektrik ve Elektronik Teknolojileri Fuarlarını ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen yaptığı açıklamada; “2016 yılının ilk 3 ayında 250 üyemizi çeşitli sektördeki 5 fuarla buluşturabilmek; Hem Karapınar’ımızın tanıtımı hem de Karapınar İş Dünyasının gelişimi açısından önemli olduğu kanaatindeyim. Üyelerimizden gelen fuar talepleri doğrultusunda bu tarihten sonraki fuar katılımlarımız da devam edecektir.” dedi.