Anasayfa
25 Nisan 2024, Perşembe
English (UK)

Karatay Üniversitesi Tanıtım Toplantısı Düzenlendi

22 Haziran Salı Günü Karapınar Ticaret Borsası’nda KonyaTicaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesinin  tanıtım toplantısı düzenlendi.

Karapınar Ticaret Borsası Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda, Karatay üniversitesinin kuruluşundan bu yana olan süreç anlatıldı.

Tanıtım toplantısına, Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kemal Sözen, Karapınar Ticaret Borsası Başkanı Nazım Sezer, okul müdürleri ve diğer davetliler katıldı.

Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, Türkiye'nin ihtiyacı olan bilinçli, bilgi ile donatılmış, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir üniversite olduklarını belirterek, "Kuruluşu 1251 yılına dayanan Selçuklu ve Osmanlı döneminde 8 yüzyıl kesintisiz eğitim veren Karatay Medresesinin devamı olan Karatay üniversitesi, gençlerimizi geleceğe hazırlamaktadır. Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası ve Karapınar Ticaret Borsası Üyelerimizin çocuklarının Üniversitemizi tercih etmeleri halinde %5 indirim uygulanacağı haberini buradan sizinle paylaşmak isterim. Siz değerli iş adamlarımızın kıymetli çocuklarının Avrupa Standartlarında eğitim alarak geleceklerini ona göre şekillendirmelerini sağlamak sizler için olduğu kadar bizler içinde büyük önem taşımaktadır.”dedi.

Prof.Dr.Bayram Sade’nin konuşmasının ardından, oda üyelerimizin 1. Derece yakınlarına %5 indirim sağlayan protokol imzalandı.

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayın.