28 Mart 2024, Perşembe

Karapınar TSO'da Seçimler Tamamlandı.Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen Güven Tazeledi.

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası’nda 1 Nisan 2018 Pazar günü yapılan Organ Seçimlerinin ardından 6 Nisan 2018 Cuma günü İlçe Seçim Kurulu denetiminde saat 14.30’da başlayan Yönetim Kurulu Başkanlığı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Disiplin Kurulu Üyeleri seçiminin tamamlanmasının ardından mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen güven tazeleyerek yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

Karapınar TSO Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu;

Yönetim Kurulu Başkanı: Mustafa Kemal Sözen

Yönetim Kurulu Üyesi: Doğan Yarımoğlu

Yönetim Kurulu Üyesi: Mehmet Kaynak

Yönetim Kurulu Üyesi: Bahri Müftüoğlu

Yönetim Kurulu Üyesi: Halil Türkoğlu

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen yaptığı açıklamada; “45 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Karapınar Ticaret ve Sanayi Odasında Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte hizmet edecek olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi. Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası’nın Karapınar’ın en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunun altını çizen Sözen, Karapınar Ticaret ve Sanayi Odasında birlik ve beraberlik içerisinde Karapınar’ımıza hizmet edeceğiz. Odamızın ilçemiz için üstlendiği hizmet misyonunu el ele vererek sürdürmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle bu göreve bizleri tekrar layık gören başta değerli üyelerimize, meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür eder, ilçemize, camiamıza ve iş dünyasına hayırlı olmasını diler, saygılar sunarım ”Dedi.

Aynı gün yapılan Meclis Başkanlığı, Meclis Başkan Yardımcılığı, Meclis Katip Üye seçimleri sonucunda;

Meclis Başkanı: Mustafa Çevik

Meclis Başkan Vekili: Metin Zengin

Meclis Başkan Vekili: Rasıh Yazgan

Meclis Katip Üyesi: Murat Zararsız

Olurken Meclis Başkanı Mustafa Çevik yaptığı açıklamada; “Yeni dönemde de çalışmalarımıza en iyi şekilde devam ederek Karapınar Ticaret ve Sanayi Odasının üyelerine ve iş dünyasına katkılar sunmaya devam edeceğiz. Üyelerimize ve Meclis Üyesi arkadaşlarıma teşekkür eder, seçimlerin ilçemize, camiamıza ve iş dünyasına hayırlı olmasını temenni ederim ”Dedi.

Meclis Başkanı: Mustafa Çevik

Meclis Başkan Vekili: Metin Zengin