28 Mart 2024, Perşembe

KARAPINAR TSO ÜYELERİ İSTANBUL WIN METAL WORKİNG FUARINDA

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri bu yıl İstanbul Uluslararası Tüyap Fuar merkezinde 22.’si düzenlenen Wın Metal Working 2017 Saç İşleme, Metal kesme ve Şekillendirme Teknolojileri fuarına katıldılar. Yaklaşık 45 üye ile katılım gerçekleştirilen fuarda üyelerimiz Saç İşleme, Metal kesme, Şekillendirme, Birleştirme, Kaynak ve kesme, Yüzey işleme teknolojileri ve Donanım, Yazılım, Mühendislik, Danışmanlık hizmetleri alanlarında imalat sanayisinin son teknoloji ile donatıldığı ekipmanları görme fırsatını buldular.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen yaptığı açıklamada; “Üyelerimizin imalat ve sanayi sektöründeki gelişen teknolojiyi yakından takip edebilmeleri açısından 2017 yılının ilk fuar ziyaretini Makine Teknolojileri fuarına yaptık. Karapınar’lı firmaların ve üyelerimizin bu tür fuarlardan elde ettikleri tecrübelerle gelişen teknoloji ile birlikte ilçemize daha yararlı işlerde hizmet edeceklerine inanıyorum. Karapınar iş dünyasının gelişimi için fuar ziyaretlerimiz devam edecektir dedi.”