20 Nisan 2024, Cumartesi

KARAPINAR TSO 2017 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI.

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası 2017 yılının ilk meclis toplantısını 02.02.2017 tarihinde Meclis Başkanı Metin Zengin, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen ve Meclis Üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirdi. Meclis Başkanı Metin Zengin’in gündem maddelerini okumasıyla başlayan toplantıda 2016 yılı faaliyetleri değerlendirilerek 2017 iş planı hakkında karşılıklı istişare yapıldı.

Hafta içerisinde odamız toplantı salonunda gerçekleştirilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nca belirlenen tehlikeli ve çok tehlikeli meslekler kapsamında 48 meslekte zorunlu hale getirilen “Mesleki Yeterlilik Belgesi” ile ilgili odamız ve MEYBEM A.Ş işbirliği çerçevesinde yapılacak olan “Mesleki Yeterlilik Belgesi” sınavlarının başvurularının odamız tarafından alınması görüşüldü.

Toplantı sonrasında Meclis Üyelerimiz Karapınar Şehit Oğuzhan Aydınbelge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin hazırlamış olduğu tanıtım filmini izlediler.

Tanıtım Filmi İçin Tıklayınız.