Anasayfa
20 Nisan 2024, Cumartesi
English (UK)

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri Seçimi Yapıldı.

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Organ seçimleri 1 Nisan 2018 Pazar günü Meclis Salonunda gerçekleştirildi. İlçe Seçim Kurulu denetiminde gerçekleştirilen Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimlerinde Mevcut Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri güven tazelerken yeni dönemde görevlerini devam ettirecek Meclis Üyeleri ise şu şekilde oluştu;

1.Meslek Grubu Meslek Komitesi Meclis Asil Üyeliklerine: Mehmetoğulları Tarım Ürünleri Canlı Hayvan Nakliye Pazarlama Ticaret ve San. Ltd.Şirketi (Mahmut Kesik), Ünerler Tarım Elektrik Canlı Hayvan Sanayi Ticaret Ltd. Şirketi (Durmuş Üner), Fikri Peker Tarım Turizm İşletmeciliği ve Sağlık Hizmetleri Ticaret San. Ltd.Şti (Yılmaz Peker)

2.Meslek Grubu Meslek Komitesi Meclis Asil Üyeliklerine: Üçler Un ve Unlu Mamüller Tic. Ve San. Ltd.Şti (Doğan Yarımoğlu), Öziş Karasörn Doğramacılık Nakliye San. Ve Tic. Ltd. Şti (Mehmet Kaynak)

3.Meslek Grubu Meslek Komitesi Meclis Asil Üyeliklerine: Yuvakur Dayanıklı Tüketim Malları Pazarlama Ticaret ve San. Ltd. Şti (Mustafa Çevik), Murat Zararsız

4.Meslek Grubu Meslek Komitesi Meclis Asil Üyeliklerine: Ceyhan Taşkın İnş.Malz. Mahrukatcılık Nakliyecilik Tic. Ve San. Ltd. Şti (Köksal Ceyhan), Bahri Müftüoğlu

5.Meslek Grubu Meslek Komitesi Meclis Asil Üyeliklerine: Apak Petrol Ür.Cnlı Hayvan ve Otomotiv Tic.ve San. A.Ş. (Mustafa Kemal Sözen), Türkoğlu Petrol, Petrol Ürünleri Nakliye Harfiyat ve Mobilya Taahhüt işleri San. Ve Tic. Ltd.Şti (Halil Türkoğlu)

6.Meslek Grubu Meslek Komitesi Meclis Asil Üyeliklerine: Rasih Yazgan, Uslu Dayanıklı Tüketim Malları Gıda ve Tarım Ürünleri Tic.ve San. Ltd.Şti (İdris Uslu)

7. Meslek Grubu Meslek Komitesi Meclis Asil Üyeliklerine: Metin Zengin, Kazım Ataç

Seçilerek Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası yeni dönem Meclis’ini oluşturan Meclis Üyeleri, seçmen sorumluluklarını yerine getirerek oy kullanmaya gelen, tebriklerini ileten tüm üyelere teşekkürlerini ilettiler.