18 Nisan 2024, Perşembe

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kemal Sözen'in Bayram Mesajı

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kemal Sözen’in Bayram Mesajı

Bir kez daha milletçe kurban bayramını kutlamaktayız. Toplumun tüm kesimlerinin ortak paydası olan bu bayramda geleceğe umutla bakmamıza vesile olacak bir birlikteliği gerçekleştirmeliyiz. Bu mübarek günlerde, gerçekleştirilecek yardımlar, sevgi ve hoşgörü milletimizi daha güçlü kılacaktır. Daha refah ve huzurlu bir millet oluşturmak için buna dünden daha çok ihtiyacımız var. Millet bağımızın güçlenmesi, örf ve adetlerimizin, geleneklerimizin yaşanması ve yaşatılması ile perçinlenecektir. Kurban bayramı bu duyguları her birimize yaşatmaktadır. Aile ve komşu ziyaretleri, yoksullara yardımlar, Allahın rahmetine ulaşmış geçmişlerimize yapılan dualar manevi dünyamızın zenginleşmesine ve kuvvetlenmesine olanak vermektedir.

Tüm bu duygular ile Karapınar iş dünyası olarak öncelikle üyelerimiz olmak üzere, hemşehrilerimizin kurban bayramını kutluyor, sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirilmesini diliyorum.

Mustafa Kemal Sözen

Yön.Krl.Bşk.