Anasayfa
28 Mart 2024, Perşembe
English (UK)

Başkan Sözen; "Bayramlar Sevinçlerin paylaşıldığı, muhabbetin, birlik ve beraberliğin, barışın, yardımlaşmanın, kaynaşmanın en yoğun yaşandığı özel günlerdir."

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Bayramların dayanışma ve yardımlaşma duygularıyla anlam kazandığını ifade etti.

Sözen mesajında şu ifadelere yer verdi;

Bayramlar Sevinçlerin paylaşıldığı, muhabbetin, birlik ve beraberliğin, barışın, yardımlaşmanın, kaynaşmanın en yoğun yaşandığı özel günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygusunu hep birlikte yaşayarak, milletçe bütün kırgınlıkları ve dargınlıkları unutarak kardeşçe kucaklaşmalı, bizi biz yapan ortak değerlerimizde buluşmalıyız. Mübarek Kurban Bayramı bu yüce duyguları içselleştirebilmemiz için en güzel vesiledir. Yoksul durumdaki kardeşlerimizle yapacağınız paylaşımlar, küslerin barışması, sevgi tohumları ekilmesi, bayramların en önemli özelliğidir.

Bu vesile ile sevginin ve kardeşliğin temel taşlarını barındıran Kurban Bayramı’nın,  tüm insanlığa, ülkemize, ilçemize ve üyelerimize, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni ediyor, sevgi ve muhabbet dolu nice bayramlar diliyoruz ”  ifadelerine yer verdiler.