26 Nisan 2024, Cuma

TÜRKİYE-İRAN KARMA EKONOMİK KOMİSYON (KEK) TOPLANTISI VE İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ

Sayın Üyemiz;

Türkiye – İran Karma Ekonomi Komisyon 25. Dönem Toplantısı 9 Nisan 2016 tarihlerinde Konya'da gerçekleştirilecektir. Kalkınma Bakanı Sayın Cevdet YILMAZ Bey ve İran İletişim ve Bilgi Teknolojileri Bakanı Sayın Mahmud VAİZİ Bey’in katılımıyla iki ülke arasında Bankacılık Protokolü ve KEK Protokolü imza töreni düzenlenecektir. Tören sonrası Konya’ya gelen ekli listede ki İran işadamları heyeti ile Konya iş adamları arasında yüz yüze ikili iş görüşmeleri düzenlenecektir.

İkili iş görüşmelere katılmayı arzu eden üyelerimiz aşağıda bulunan katılım formunu doldurup Konya Ticaret Odası Dış Ticaret Müdürlüğüne mail (t.merve@kto.org.tr) ya da faks (3530546) yoluyla göndermesi rica olunur. Katılım formları gönderen üyelerimiz ikili iş görüşmelerine katılabileceklerdir.

KARAPINAR TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI

Tarih                          : 09 Nisan 2016 Cumartesi
Yer                             : Dedeman Oteli
Taslak Program        : 10.00-12.00 Türkiye İran İş Formu ve imza töreni

12.30-17.00 İkili İş Görüşmeleri  (Tercüman hizmetleri sağlanacaktır.)

Toplantı Katılım Formu için tıklayınız.

İran İş Adamları Listesi için tıklayınız.