25 Nisan 2024, Perşembe

İSTANBUL KIRTASİYE, KAĞIT, OFİS MALZEMELERİ VE OYUNCAK FUARI

Sayın Üyemiz,

TOBB'dan alınan 02.01.2018 Tarih ve 08 nolu yazı;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda; 21 - 25 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde "İstanbul Kırtasiye, Kağıt, Ofis Malzemeleri ve Oyuncak Fuarı" gerçekleştirileceği bildirilmiştir. Tüm Kırtasiyeciler Derneği koordinasyonunda düzenlecek fuarın, Türkiye'nin kırtasiye sektöründe faaliyet gösteren önemli firmalarının bir araya geldiği sektörün en büyük etkinliği olduğu ifade edilmiştir.

Kırtasiye sektöründeki firmalarımızın, müşterilere ulaşmanın yanı sıra sektördeki yeni ürünler ve teknolojiler hakkında bilgi sahibi olma fırsatı yakalayacakları bu fuara katılım durumlarını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne iletilmek üzere, en geç 15 Ocak 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar, e-posta yoluyla (ahter.sengul@tobb.org.tr) iletmeleri önem arz etmektedir.

Bilgilerinize sunarız.